preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Bauera Vukovar

Login
SIGURNO NA INTERNETU

 

Društvene mreže

Facebook: Bauerci Su Zakon
Instagram: _bauerci_
YouTube: Bauerci

Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 


Projekt "Ne e - nasilju" financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a provode ga:


1. Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (voditelj projekta)
2. Filozofski fakultet Osijek (partner u projektu)
3. OŠ Svete Ane u Osijeku (partner u projektu)
4. OŠ A. Bauera u Vukovaru (partner u projektu)
5. Srednja strukovna škola u Vinkovcima (partner u projektu
)


U sklopu projekta izrađena su 4 kratka edukativno - promotivna video spota koje možete pogledati ovdje:


1.) PRIHVAĆANJE I TRAZENJE PRIJATELJSTVA S NEPOZNATOM OSOBOM

2.) SUSRET S NEPOZNATOM OSOBOM

3.) DIJELJENJE FOTOGRAFIJA

4.) LAŽNO  PREDSTAVLJANJE
Znanje na jednom mjestu

Edutorij - CARNET

 

GODIŠNJI PLAN RADA ŠKOLE
 

Najljepši školski vrt - više o nagradi

Među dvadesetak najljepših školskih vrtova u RH, Školski vrt naše škole proglašen je najljepšim školskim vrtom za kontinuitet 2013.god.

ŠKOLSKI KURIKULUM

 

           

POPIS UDŽBENIKA

Ove školske godine sve udžbenike će nabaviti Ministarstvo obrazovanja.

 

E-LEKTIRE

eLektire | Lektire besplatno na Webu! (- cjelovite knjige!)

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 1. 2011.

Ukupno: 440534
Ovaj mjesec: 219
Danas: 219
Korisni linkovi
Stranice na kojima m...
vijesti
Odabrane škole za pilot projekt Škola budućnosti
Blaženka Knežević / datum: 26. 2. 2021. 18:02

Za projekt Škola budućnosti - Inovativni STEAM program iz umjetne inteligencije - prijavilo se više od 250 škola diljem Hrvatske i susjedstva.  Za projekt se prijavila i naša škola. Uz prijavu potrebno je bilo napisati motivacijsko pismo. Na popisu odabranih  60 škola je i naša škola.

Otvaranje prozora u tehnološku budućnost najmlađim uzrastima i pomaganje školama da ih uvedu u svijet umjetne inteligencije cilj je zajedničkog projekta Infobipa i STEMI-ja i učenje umjetne inteligencije kod mladih i njihovo poticanje na inovativnost i poduzetništvo . Uz mentorstvo Infobipovih inženjera i stručnjaka učitelji i učenici iz odabranih škola u sklopu projekta prikupit će najnaprednija znanja i vještine na polju umjetne inteligencije. Učenici će formirati agilne timove sa podijeljenim ulogama koji će implementirati rješenje. U našoj školi voditeljica tima je učiteljica informatike Blaženka Knežević. Timu se mogu pridružiti svi učenici koji su zainteresirani za izradu  AI Chatbota.

“Ideja je da učenici formiraju razvojne timove i da kao prvi korak prouče UN ciljeve održivosti, odaberu jedan od ciljeva i istraže koji problem mogu riješiti AI chatbotom unutar tog cilja. Primjerice, učenici mogu napraviti bota koji će doktorima pomoći u medicinskoj trijaži, odnosno u određivanju hitnosti pojedinog slučaja, čime mogu doprinijeti da sustav postane efikasniji, posebno u ovim vremenima kada je zdravstveni sustav pod ogromnim pritiskom, a sve to vodi ka cilju dostizanja 3. cilja održivosti – Good health and well-being.

Detaljnije saznajte na službenoj web stranici projekta

WEB stranica projekta: https://skolabuducnosti.stemi.education/


[OPŠIRNIJE]100 DAN ŠKOLE
Blaženka Knežević Biljana Mihaljev / datum: 26. 2. 2021. 17:59

100.dan škole je međunarodni jednodnevni projekt koji se obilježava sredinom veljače kao 100.dan polaska učenika u školu. U našoj školi 100. dan bio je 22. veljače 2021. godine te smo ga na zanimljiv način obilježili.
Dan je isplaniran na način da učenici nižih razreda kroz vođenu igru i primjerene aktivnosti ostvaruju obrazovno-odgojne ciljeve i ishode u skladu s kurikularnim ishodima za pojedine predmete, da razvijaju temeljne kompetencije te samostalnim i timskim radom razvijaju socijalne i građanske vještine, znanja i stavove na osobnoj i društvenoj razini.
Dan nam je zaista brzo protekao ,a odlično smo se zabavili!


[OPŠIRNIJE]Produženi boravak
Ivana Dragšić / datum: 26. 2. 2021. 12:53

Dragi roditelji,

s obzirom da vam suvremeni život nameće sve veću potrebu zbrinjavanja djece prije i poslije redovite nastave, javila se tendencija za organizacijom produženog boravka i u našoj školi. Produženi boravak se smatra posebnim oblikom odgojno-obrazovnoga rada koji se organizira za učenike izvan redovite nastave. Za organizaciju i način provedbe programa produženog boravka nadležan je osnivač škole, odnosno Grad Vukovar. Program produženog boravka u OŠ Antuna Bauera započeo je u listopadu 2020. godine. Odgojno-obrazovni rad produženog boravka namijenjen je učenicima nižih razreda osnovne škole, ali zbog epidemiološke situacije u ovoj školskoj godini formirane su dvije odgojno-obrazovne skupine učenika prvih razreda. Uslijed poboljšanja epidemiološke situacije, omogućio bi se boravak i ostalim učenicima nižih razreda. Raspored aktivnosti u produženom boravku obuhvaća vrijeme za odmor, topli obrok, boravak i kretanje na zraku, igru, kreativne radionice, projekte, učenje i pisanje zadaće te vježbanje i ponavljanje sadržaja redovite nastave. Učiteljice u produženom boravku na kreativan način povezuju rad, učenje i igru. Kroz slobodne i organizirane aktivnosti obilježavaju značajne datume te provode brojne školske i izvanškolske aktivnosti koje obogaćuju učenike na emocionalnoj, socijalnoj i kulturnoj razini.

Učiteljice Marina Kovačević i Ivana Žeravica

Više aktivnosti pogledajte u pdf dokumentu Produženi boravak klikom na Opširnije.

 


[OPŠIRNIJE]Ljubav u doba korone
Ivana Dragšić Edita Kery / datum: 26. 2. 2021. 10:09

Dječji časopis Radost objavio je priče naših učenika 4.b razreda na zadanu temu "Ljubav u doba korone". Učiteljica Edita Kery poslala je zanimljivu priču učenika Marka Marušića na nagradni natječaj kojeg je raspisao Hrvatski dom Vukovar, a priču Tee Kereši i Roka Tišova  za dječji časopis Radost.

Čestitamo našim učenicima, Marku, Tei i Roku na zanimljivim pričama.

Želimo im puno uspjeha u daljnjem pisanju.

Učeničke radove pročitajte klikom na Opširnije u pdf dokumentu Učenički radovi.


[OPŠIRNIJE]Dan ružičastih majica
Ivana Dragšić / datum: 24. 2. 2021. 19:54

Dan ružičastih majica najpoznatiji je program prevencije vršnjačkog nasilja u Hrvatskoj. To je prilika da se skrene pažnja na problem, uzroke i posljedice vršnjačkog nasilja. Svake godine obilježava se posljednje srijede u veljači, a ove godine je to 24.veljače.

U sklopu eTwinning projekta Dan ružičastih majica 2021. / Pink Shirt Day 2021. u našoj školi bio je organiziran projekti dan, što znači da su se svi učenici i djelatnici škole cijeli dan bavili temom vršnjačkog nasilja.

U svim razredima bile su organizirane različite aktivnosti i radionice. Učenici su gledali prigodne video uratke o vršnjačkom nasilju i raspravljali o načinima izbjegavanja sukoba, vrstama nasilja, zaštiti slabijih, nenasilnom rješavanju problema, nasilju u sportskim igrama i duhu fair play-a. U digitalnim alatima izrađivali su postere i pisali svoja iskustva o pritisku vršnjaka.

Neki učenici sudjelovali su u online događanju i virtualno se susreli s vršnjacima iz različitih dijelova Hrvatske i Srbije te razmijenili iskustva o obilježavanju Dana ružičastih majica.

Puno se radilo i na vještinama aktivnog slušanja i ljubazne komunikacije. Učenici su izrađivali stablo ljubaznosti, dijelili jedni drugima komplimente, pisali poruke podrške, igrali igre uloga.

Osvanulo je puno plakata, izrađenih bedževa i kreativnih ružičastih majica s pozitivnim porukama o nenasilju.

Veliki odaziv učenika bio je na edukativni kviz o vršnjačkom nasilju. https://youtu.be/brcegY49Ji0 - edukativni video koji je izradila pedagoginja Ivana Dragšić bio je pomoć u rješavanju kviza. Najuspješniji učenici nagrađeni su ružičastim majicama, slatkišima i priznanjem.

Učenici su imali priliku kreativno se izraziti uz pisanje pjesama i priča, pjevanje i plesanje uz pjesme Nemoj mi se rugati i Život nije siv, a bilo je i ružičastih balona, štafetnih igara i okvira za fotografiranje.

I sve to u ružičastim majicama!


[OPŠIRNIJE]Izložba fotografija
Ivana Dragšić / datum: 5. 2. 2021. 20:41

U četvrtak, 4.veljače 2021., održalo se školsko natjecanje mladih tehničara u kategoriji fotografija. Učenici su napravili izvanredne fotografije na temu Simetrija i bila bi prava šteta da ostanu u jednoj mapi na računalu. Zato uživajte u ovoj virtualnoj izložbi!

https://www.youtube.com/watch?v=H3kfxaWCgwI&feature=youtu.be&ab_channel=Bauerci

Mentorica ove skupine učenika je Nevena Genčić, a izložbu je pripremila Ivana Dragšić.

Našim učenicima želimo puno uspjeha u daljnjim natjecanjima!


[OPŠIRNIJE]PRIJAVE ZA UPIS DJECE U PRVI RAZRED
Ivana Dragšić / datum: 1. 2. 2021. 16:08

Obveznici polaska u osnovnu školu za školsku godinu 2021./2022. su djeca rođena u razdoblju od 1. travnja 2014. do 31. ožujka 2015. godine.

Roditelji trebaju prijaviti svoje dijete u razdoblju od 8. do 19. veljače 2021. godine osobnim dolaskom u školu ili pozivom na jedan od telefonskih brojeva

032/414-648 - pedagoginja,

032/414-649(5) - psihologinja,

032/414-649(2) - tajnica 

i to prema sljedećem rasporedu:

OŠ Antuna Bauera (matična škola):

  • od 8. do 12. veljače u vremenu od 7:30 do 14:30 sati
  • od 15. do 19. veljače u vremenu od 7:30 do 17:30 sati

PŠ Petrovci i PŠ Svinjarevci (područne škole):

  • od 8. do 19. veljače u vremenu od 8:00 do 12:00 sati

Više saznajte klikom na Opširnije.


[OPŠIRNIJE]NASTAVA U ŠKOLI
Ivana Dragšić / datum: 28. 1. 2021. 10:56

Poštovani roditelji, dragi učenici, 

prema Obavijesti Grada Vukovara kao osnivača i preporukama Stožera CZ Grada Vukovara te sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, ravnatelj Joza Mihaljev donosi odluku da se od ponedjeljka, 1.veljače 2021., nastava u svim razrednim odjelima odvija po Modelu-A  (nastava u školi) uz pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera i preporuka.

Druga smjena smo.

Vidimo se u ponedjeljak!


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE
Blaženka Knežević / datum: 14. 1. 2021. 11:42

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE U DRUGOM POLUGODIŠTU

Sukladno objavljenoj vijesti na službenim mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja od 13. siječnja 2021., obavještavamo Vas da nastava u drugom polugodištu počinje 18. siječnja 2021. na način da će:

  • za učenike od 1.- 4. razreda nastava će se odvijati u školi prema redovitom rasporedu, nastava  počinje u 13:45.
    Dnevni boravak po rasporedu u dogovoru s učiteljicama.
  • za učenike od 5.- 8. razreda nastava će se do daljnjeg odvijati online. Sustav Teams osnovni je i glavni način službene komunikacije za vrijeme virtualne nastave za učenike od 5. do 8. razreda. 

Sva pravila rada i  ponašanja u virtualnim učionicama tijekom online vrijede kao da se nastava odvija u školi. - Poveznica na pravila rada i ponašanja u virtualnim učionicama

 


[OPŠIRNIJE]Božićni spot
Ivana Dragšić / datum: 24. 12. 2020. 16:32

Umjesto božićne priredbe, plesali smo i plesali i plesali... i nastao je naš božićni spot!

Otvorite ga klikom na link:

https://youtu.be/Xe27NiSQjHQ

Uživajte u zimskim praznicima!


[OPŠIRNIJE]Klizanje
Ivana Dragšić / datum: 24. 12. 2020. 16:14

Dragi čitatelji, 

iako je ovaj prosinac nešto drugačiji od prethodnih, učiteljice i učenici produženog boravka OŠ Antuna Bauera nisu dopustili da im trenutna epidemiološka situacija pokvari božićni ugođaj. Stoga su odlučili posjetiti bajkoviti prostor perivoja dvorca Eltz kako bi osjetili čari adventa. Hrabri učenici, a i učiteljice, željeli su dokazati kako je upornošću i dobrom voljom svaki cilj dostižan pa su obuli klizaljke te su uz puno smijeha i ohrabrivanja stekli novo iskustvo.

Ne dopustite da vam netko “ukrade” božićno raspoloženje, obujte i vi klizaljke, osnažite božićni duh u vama.

Čestit Božić i sretnu Novu godinu žele vam učiteljice Marina Kovačević i Ivana Žeravica s učenicima odgojno-obrazovnih skupina produženog boravka.

http://os-abauera-vu.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=166 - galerija fotografija

 


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE
Blaženka Knežević / datum: 21. 12. 2020. 14:16

Dragi učenici, poštovani roditelji,

uskoro se bliži kraj prvog polugodišta i ove pomalo neobične godine. Zbog složene epidemiološke situacije, u SRIJEDU 23.12. u školi će se održati samo prvi sat razrednika a ostali sati po rasporedu za srijedu će biti online. Povratak učenika putnika u srijedu je u 14:25 sati.

Zimski praznici traju od 24.12. 2020. do 15.1. 2021.

Nastava u drugom polugodištu počinje 18.1. 2021. u drugoj smjeni.

Zahvaljujemo Vam se na suradnji i strpljenju tijekom cijele 2020. godine iako je bila prepuna izazova. 

 
 
 

[OPŠIRNIJE]Science Through Experiments in Europe 2
Blaženka Knežević / datum: 21. 12. 2020. 07:27

Science Through Experiments in Europe 2 projekt je u kojem sudjeluje naša škola zajedno sa školama iz Turske, Španjolske, Rumunjske, Grčke i Mađarske. Zadatak nam je bio osmisliti logo i motto koji će predstavljati projekt tijekom cijelog njegovog trajanja. Svaka škola trebala je poslati tri najbolja loga i najbolja motta te se onda između zemalja koje sudjeluju birao jedan logo i jedan moto koji će predstavljati projekt. Ponosni smo što možemo objaviti da je motto naše učenice Renate Selak iz 6.a „SCIENCE IS THE SOUND OF THE FUTURE“ pobijedio te će sada on, zajedno s logom iz Turske, predstavljati projekt tijekom cijelog njegovog trajanja. Bravo!

 

 


[OPŠIRNIJE]Likovna natjecanja
Blaženka Knežević / datum: 18. 12. 2020. 08:30

Učenici naše škole vole likovno izražavanje i rado sudjeluju na likovnim natjecanjima.

Ove godine je učenica 8.a razreda Lana Velečković sudjelovala na međunarodnom likovnom natjecanju Postani umjetnik Dunava te osvojila 3. mjesto u kategoriji Umjetničko djelo. Zadatak je bio stvoriti umjetničko djelo od stvari nađenih u ili uz Dunav. Čestitamo Lana! Također čestitamo i našoj bivšoj učenici Klari Hardi koje je nagrađena na istom natjecanju u kategoriji Video!

Izdavačka kuća Alfa ove je godine organizirala likovni natječaj „Likovni IzaZOOv – Alfa kalendar 2021.“. Zadatak je bio tehnikom stirotiska prikazati personificiranu životinju. Stručni žiri je odabrao 12 radova za kalendar, a među njima je i rad našeg učenika 7.b razreda Gabriela Hardija. Bravo Gabriel!

Profesorica likovne kulture Mia Marušić


[OPŠIRNIJE]23. Adventske svečanosti u Vukovaru
Blaženka Knežević / datum: 15. 12. 2020. 18:14

I ove godine u okviru 23.vukovarskih adventskih svečanosti sudjelovali smo u paljenju treće adventske svijeće  u dvorcu Eltz. Treću  adventsku svijeću upalila je nacionalna prvakinja HNK Zagreb  i profesorica na Odsjeku glume Sveučilišta Libertas ,Branka Cvitković uz pomoć naših učenika prvoga razreda.

U nastavku programa, publika je pratila razgovor s njom kojega je vodio Joško Ševo, glumac i red.prof. Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu te predsjednik Festivala glumca.

Posebni gosti u ova teška Covid vremena,  razveselili su publiku i izmamili  veliki pljesak bili su naši učenici prvog 1.a razreda Sara Blažević i Bruno Šantek koji su izveli  program Božićna čestitka,  a njih  pripremila je  učiteljica Biljana Mihaljev. Tako su najmlađi poslali prekrasnu božićnu poruku da u našim domovima gori svijeća radosti i ljubavi.


[OPŠIRNIJE]"Od starog novo, za dar od srca''
Blaženka Knežević / datum: 13. 12. 2020. 19:04

Učenici trećeg razreda Područne škole Petrovci su uz pomoć svoje učiteljice Mirele snimili video u kojem predstavljaju svoje krpene ukrase koje su izrađivali u ovom predbožićnom razdoblju. Time su se prijavili na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pod nazivom ''Od starog novo, za dar od srca''. Nestrpljivo očekuju rezultate natječaja i nadaju se nagradi!

https://drive.google.com/file/d/114YanX0

dV_Gdu3ln8eAQgQkIwVreT5af/view?usp=sharing


[OPŠIRNIJE]Božićni ples
Ivana Dragšić / datum: 8. 12. 2020. 12:49

Dragi učenici i roditelji, dragi djelatnici škole,

pogledajte video i sudjelujte u stvaranju našeg božićnog spota!

(Kliknite na Youtube, tako će se video otvoriti u većem formatu pa ćete vidjeti pročitati upute)


[OPŠIRNIJE]ADVENTSKI KALENDAR
Ivana Dragšić / datum: 30. 11. 2020. 12:00

Odbrojavanje dana do Božića još je uzbudljivije uz otvaranje "kućica" na adventskom kalendaru.

Ako svaki dan, od 1. do 24. prosinca, otvorite jedan virtualni prozorčić na ovom adventskom kalendaru, to će vam biti podsjetnik da posvetite vrijeme sebi i svojim bližnjima i tako budete najbolja verzija sebe tijekom došašća.

 


[OPŠIRNIJE]O Vukovaru...
Ivana Dragšić / datum: 24. 11. 2020. 18:58

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/sto-o-vukovaru-misle-njegova-djeca---628492.html 

Iako je bilo u medijima, prilažemo link i ovdje da zapamtimo koliko su divni naši učenici i kako lijepo govore o našem Vukovaru.


[OPŠIRNIJE]Virtualni književni susret s Tomislavom Šovagovićem
Blaženka Knežević / datum: 9. 11. 2020. 17:54

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske Vukovar održan je virtualni književni susret s književnikom, novinarom i teologom Tomislavom Šovagovićem. Dobitnik je tridesetak nagrada za poeziju, prozu i novinarstvo, među kojima su četiri nagrade Ogranka Matice hrvatske Vukovar za književna djela o Domovinskom ratu. Ovom prilikom predstavio je svoju najnoviju zbirku priča o Domovinskom ratu Kad narastem, bit ću Dražen. Susret je održan 5. studenoga uz sudjelovanje naših učenika 8.b razreda, učenika OŠ D. Tadijanovića i učenika OŠ Mitnica.

 To je bilo ugodno druženje u novom normalnom, ali svi živimo u nadi i želji da takve i slične susrete u što skorije vrijeme održavamo u starom normalnom.

 Hvala našem slavonsko-dalmatinskom gostu i želimo mu svako dobro i puno uspjeha u životu i radu!


[OPŠIRNIJE]Međunarodni dan bijelog štapa
Ivana Dragšić / datum: 21. 10. 2020. 10:16

Učenici 4.a i 4.b razreda sudjelovali su s pedagoginjom Ivanom Dragšić u eTwinning projektu White Cane Awareness Day, odnosno obilježili su Međunarodni dan bijelog štapa. To je bila prilika da se učenici upoznaju sa specifičnim potrebama i načinima funkcioniranja slijepih osoba, ali i da odaju počast svim dostignućima ove populacije koja svakim danom postaje sve samostalnija.
Četvrtaši su upoznati s nekim činjenicama o slijepim osobama, a zatim su pokušali hodati učionicom zatvorenih očiju samostalno, uz pomoć prijatelja te uz pomoć kišobrana koji je imao ulogu bijelog štapa. Raspravljali su o problemima s kojima se slijepe osobe susreću u svakodnevnom životu, saznali su puno toga o psima vodičima, upoznati su s pravilnim pristupom slijepim osobama, a pogledali su i dijelove dokumentarnih filmova u kojima su mogli vidjeti da slijepe osobe voze skateboard ili bicikl. Saznali su i što je to eholokacija te kako se ljudi mogu njome služiti. Crtali su slijepe osobe i izrađivali postere uz glazbu slijepih glazbenika (A.Bocelli i S.Wonder). Pojeli su užinu zatvorenih očiju, a zatim su upoznati s brajicom - pismom koje se "čita" prstima. Pedagoginja im je donijela knjigu pisanu brajicom te je svaki učenik pokušao prstima čitati. Također, svaki je učenik dobio abecedu brajice i trebao je dešifrirati zadatak koji je dobio te napisati svoje ime brajicom. Posjetili su online trgovinu koja prodaje tiflotehnička pomagala i u čudu gledali što se sve može kupiti i koliko košta. Na kraju su pisali na izlazne kartice što su naučili i kako su se osjećali.
Dobrovoljci su dobili zadatak brajicom napisati pisma koja ćemo poslati nekoj od partnerskih škola, a s nestrpljenjem očekujemo da nama stignu njihova pisma.

 


[OPŠIRNIJE]Erasmus + projekt Science Through Experiments in Europe 2
Blaženka Knežević / datum: 20. 10. 2020. 14:01

Ponosni smo što možemo objaviti kako naša škola sudjeluje u prvom Erasmus + projektu koji se zove Science Through Experiments in Europe 2. Osim naše škole, u projektu sudjeluju još i škole iz Španjolske, Grčke, Rumunjske, Turske i Mađarske. Teme koje se proučavaju kroz projekt su kemija, energija i snaga, gravitacija i sila, tlo, toplina i zvuk, a naša škola je zadužena za temu zvuka. Kroz razne eksperimente, igre, istraživanja i analize učenici će produbiti i obogatiti svoja znanja u navedenim temama. Kroz STEAM klub u koji su uključeni svi učenici naše škole koji sudjeluju u projektu, razvijat će se kompetencije i znanja kroz korištenje novih i inovativnih metoda, te će se također njegovati međukulturalne razlike, budući da će na projektu sudjelovati i međusobno surađivati učenici vršnjaci iz 6 europskih zemalja.

Pred nama je puno posla, ali jedva čekamo, jer znamo da ćemo puno naučiti kroz zabavu i igru, upoznati svoje vršnjake iz drugih zemalja te s njima razmijeniti iskustva!


[OPŠIRNIJE]INDIVIDULANI RAZGOVORI S UČITELJIMA
Ivana Dragšić / datum: 14. 10. 2020. 12:42

Poštovani roditelji, 

iako smo u mnogim organizacijskim poslovima ograničeni zbog svima poznate epidemiološke situacije, važno je nastaviti održavati kontakt s učiteljima svoje djece. Usprkos tome što individualne sastanke (informacije) ne možemo održavati u školi kao prije, svi učitelji ipak imaju osiguran termin, jedan sat tjedno, i dostupni su za razgovor. 
Vjerujemo kako svi imate broj mobitela ili mail adresu razrednika svog djeteta, a kontakt ostalih učitelja možete dobiti na zahtjev od razrednika. Može pomoći i broj telefona školske zbornice: 032/414-649.

 U privitku imate popis svih učitelja i termina u kojima ih možete kontaktirati.

Također, redovito pratite platformu Microsoft Teams. Kada je nešto važno i hitno, razrednici ili stručne suradnice će tamo objaviti. Dijete koje je u samoizolaciji nastavlja pratiti nastavu u svom virtualnom razredu preko Teams-a. Nastava iz nekih predmeta, na kojima su učenici iz više razrednih odjeljenja, od početka godine se održavaju svaki drugi tjedan online, odnosno preko Teams-a.

Ostanite nam zdravi!


[OPŠIRNIJE]Drugi Festival dječje knjige
Blaženka Knežević / datum: 30. 9. 2020. 20:54

 Na Festivalu dječje knjige, koji je održan 28. rujna u Vinkovcima, sudjelovali su i naši učenici 3.a razreda svojim videouratkom o šegrtu Hlapiću.

 Organizator manifestacije je bila Vukovarsko-srijemska županija uz potporu Hrvatske gospodarske komore i Grada Vinkovaca.

 Festival nije bio natjecateljskog karaktera, a za svoj uradak i doprinos učenici su nagrađeni prigodnim majicama i slatkišima. I naša knjižnica je bogatija za nekoliko novih knjiga…..hvala organizatoru!


[OPŠIRNIJE]OBAVIJEST ZA UČENIKE I RODITELJE
Blaženka Knežević / datum: 5. 7. 2020. 18:32

Poštovani roditelji,

na poveznicama se nalaze popisi radnih bilježnica za šk. god 2020./2021. koje roditelji sami nabavljaju.

Popis radnih bilježnica za učenike od 1. do 4. razreda

Popis radnih bilježnica za učenike od 5. do 8. razreda


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju